Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, şimdiki Başkan Mansur Yavaş’ın 5 yılını değerlendirdiği açıklamasında önemli konulara değindi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, şimdiki Başkan Mansur Yavaş’ın 5 yılını değerlendirdiği açıklamasında önemli konulara değindi.

Gökçek sorularını sıralarken ;

Bir tane Aile Yaşam Merkezi yaptı mı?

Bir tane Gençlik Merkezi yaptı mı?

Bir tane çocuk Merkezi yaptı mı?

Bir tane Yaşlılar Merkezi yaptı mı?

Bir tane Engelliler Merkezi yaptı mı?

Bir tane yeni BELMEK kursu açtı mı?

Bir tane halı saha bir tane havuz yapmadı,  

"Hepsi istisnasız benim dönemlerde yapılanlar”diyor.

Melih Gökçek, CHP’li Başkan Mansur Yavaş'ın Ankara'ya katkısı olmadığını ve son 5 yılda Ankara'nın birçok alanda gerilediğini savunarak ;  "Mansur Yavaş, benim zamanımda açılan yolların üzerine oturarak onlarla idare etmeye çalışıyor. Ankara'ya en ufak bir katkısı yok " dedi. 

“Ankara’da trafiğin sıkışmaması için aşağı yukarı yılda minimum 500-600 km yeni yol yapılması lazım. Ama buna karşı Mansur Yavaş bunun 5’te birini ancak yapıyor. Hatta Mansur Yavaş yeni yol açılmasının trafiği rahatlatmayacağına inanan ve bu konuda beyanat veren birisi. Dolayısıyla Ankara trafikte ölüyor. Diye devam ediyor.

Dijital Hayvanat Bahçesi'nde 55 tane hologram var. Bir hologramın en pahalı fiyatı 6 bin 700 lira. 55'le 6 bin 700’ü çarpınca 37 milyon 300 bin lira eder. Gidip gördüm, çukur bir şey yapmışlar. Dört tarafı duralitten bir platform yapmışlar, arkasına da bir tane hologram koymuşlar. 10 milyon lirayı geçmez oranın maliyeti.

Ve can alıcı soruyu soruyor ?

Yavaş'a 160 milyon lira maliyetin nerede ?

Bizde soruyoruz nerede ?