Yerel seçimlere şunun şurasında 46 gün kaldı.

Yerel seçimlere şunun şurasında 46 gün kaldı.

Sayılı gün gelip geçiyor derler ya, işte öyle. 31 Martta sandıkta kimin kazanıp kimin kaybedeceğine seçmen karar verecek.

Seçim çalışmaları nedeniyle basın mensubu olarak zaman zaman ilçe ziyaretlerine ben de katılıyorum.

***

Önceki gün Şereflikoçisar’da bir dizi açılış ve esnaf gezisine iştirak ettim. Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir belediye Başkan Adayı Efsane Başkan Turgut Altınok ile öğleden akşama kadar beraberdim.

Altınok’un performansına maşallah demek gerekir.

Biz sağa sola gidip çıkmaktan yorulduk, o yorulmadı maşallah.

Az laf çok iş deyip, az iş çok reklam yapanların halkın arasına girmediği bu seçim sürecinde Altınok herkese dokunuyor, sohbet ediyor, talep ve isteklerini dinliyor.

Şereflikoçhisar’da da öyle yaptı, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Altınok sohbetlerinde önemli mesajlar verdi. İçi dolu vaatlerde bulundu.

***

Şereflikoçisar Belediye Başkanı Memiş Çelik son derece özenle hazırlanmış programları ile yarım gün Altınok ve ekibini ağırladı. Açılışlar, esnaf ziyaretleri ve akşam kültür merkezindeki programlar büyük ilgi gördü.

***

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışından sonra çalışmalara her fırsatta katılan Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan’ın, her fırsatta seçmenlerle diyaloğunu sürdürüyor. Buna burada da şahit oldum.

2009-2014 yılları arasında Ak Parti Ankara İl Başkanlığını başarı ile yapan Alparslan, halkın içinde olmayı daima tercih eden bir siyasetçi.

Her programda hemen etrafının çevrildiğini ve kendisi ile sohbet edenleri görmeniz mümkün.

Sempatik tavrını, babacan halini vatandaş beğeniyor.

Tören alanında el emeği tatlılarını satmak için uğraş veren tatlıcının yanına giden Alparslan, tatlıların tamamını satın olup oradakilere ikram etti.

Ben de, basın mensupları da ikramdan payımızı aldık…

Tatlılar bizden, tatlı sohbet hemşerilerimizden diyen Alparslan, “Ağzımızın tadı hiçbir zaman bozulmasın, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” söylemi ile de sosyal medyadan durumu paylaştı.

Bu dilek ve temennilere bizde Amin deriz…